Despre noi

Valoarea unei afaceri se măsoară după greutățile pe care aceasta le învinge.

Cine suntem de fapt?

Suntem o firma de distributie care are ca principal scop satisfacerea nevoilor clientilor nostri rapid si eficient.
Astfel, am investit intr-un parc auto complet si am format o echipa motivata care relationeaza si comunica permanent cu clientii nostri si care e formata din:

  • 2 directori de vanzari zonali
  • 2 agenti de teren in zona Braila
  • 1 agent de teren in zona Tecuci
  • 6 agenti de teren in zona Galati
  • 3 agenti de teren in zona rurala din judetul Galati

Misiunea noastra

Ne-am impus misiunea de a ne perfectiona continuu si din punct de vedere al logisticii, cat si al capitalului uman. Acest lucru ne ajuta sa gasim solutiile potrivite pentru toate nevoile clientilor nostri.

Ne-am creat misiunea de a dezvolta relatii de incredere, reciproc avantajoase care se asigure continuitatea relatiilor cu toti partenerii nostri, indiferent ca sunt furnizori sau clienti.

Expertiza noastră

Avem experienta de peste 10 ani in distributia de bauturi alcoolice si nonalcoolice, precum si in distributia de produse alimentare. Suntem reprezentanti pe zona Galati si Braila a remarcabilelor branduri Borsec, Albacher, Giusto,Alexandrion si Ulker si partener cu alte firme de prestigiu precum Romaqua,Alexandrion Group, Atifco, Saff Romania, Boromir, Vascar si Covasna Azuga Waters.

Astfel va punem la dispozitie o gama larga de produse, de la bere, vinuri, bauturi spirtoase sau nonalcoolice, pana la dulciuri, conserve, orez, malai, zahar, paste si alte produse alimentare.